Treningstider

shutterstock_142333726bTreningstidene for fredag og lørdag er klare.

Det blir, som opplyst, trening på fredag og lørdag. Vi har forsøkt å ta hensyn til foreninger som har informert om sen ankomst eller andre ønsker i forhold til trening. Her er noen viktige punkter om treningen:

  • For å klare å starte konkurransen i tide (og bli ferdig) på lørdag er det helt nødvendig å begynne tidlig om morgenen.
  • Vis hensyn under treningen og hold oppsatt treningstid.
  • Det vil ikke bli anledning til å flytte treningen til pausene under konkurransen. (Dette er for at vi skal klare å holde tidsskjemaet og for at det skal være rettferdig for alle.)
  • Vi gjør oppmerksom på at det ikke blir apparathjelp under treningen (f.eks. Pegasus og trampett).
  • Hver tropp får tildelt 4 minutter trening, men
  • For hver 4’de tropp en forening har påmeldt i ett apparat, blir de tildelt 3 treningstider. Dvs. at dersom en forening har påmeldt 8 tropper i trampett, vil de få treningstid for 6 tropper. 4 tropper blir 3 osv.. (Gjelder ikke frittstående.)

Oppdatering 1.11.2016: Vi har endret på treningstidene etter innspill fra foreninger. Vi kommer ikke til å endre mer på disse treningstidene med mindre det er svært spesielle behov som melder seg. Små endringer i treningstidene har store konsekvenser for tidene til andre foreninger.

Siste versjon finner du her.

(Vi fortsetter arbeidet med startlistene.)